Puheenjohtajapeli on alkanut…Yllätyitkö? - Jarmo Latvala

10.3.2017

Pahoitteluni siitä, että tämä minun helmikuun blogini (vuorossa, kun olen) tulee nyt vähän myöhässä. Blogin tekemättä jättämiseen tietysti vaikutti ryhmämme jäsenen Marjutin yllättävä siirtyminen toiseen valtuustoryhmään ja tämän ryhmän puheenjohtajaehdokkaaksi ryhtyminen. Jos nyt suoraan sanon,pohjalainen kun olen, että kyllä tämä sai aikaan tehyläisissä jonkinmoisen shokin ja hämmennyksen. Pipsa, kun oli juuri viime Tehyn syysvaltuuston aikaan yhdistyksemme syyskokouksessa demokraattisesti ja yhteisesti päätettyjen sääntöjen mukaan valittu ryhmämme puheenjohtajaehdokkaaksi.

Arvo Ammattitaidolle –Värdera Yrkeskunskapen ry piti ylimääräisen kokouksen viime lauantaina 04.03.2017, missä tätä asiaa juuri tulevassa Tehyn valtuustovaalissa ja puheenjohtajavaalissa avoimesti pohdittiin. Aikaisemmin valtuustoryhmän sähköpostikokouksessa ja myöhemmin hallituksen päätöksellä Marjut erotettiin valtuustoryhmästämme.

Tästä mennään vähän kolhuilla, mutta kuitenkin Vahvasti Tahtoen Reippaasti Eteenpäin. Kapteeni Kaarnan sanoin ”mennään tuosta suon yli että heilahtaa”. Eli ei jäädä tuleen makaamaan. Tehyn puheenjohtajavaali- ehdokkaamme Pipsa Allén on erittäin hyvä, vahva tahto nainen, jonka kokemus sekä rautainen ammattitaito takaa meille hyvän tuloksen Tehyn puheenjohtajavaalissa. Lisäksi hänellä on hyvät suhteet merkittäviin päättäjiin yhteistyö-organisaatioissa.

Tehyn valtuustovaalin ehdokasasettelu alkaa huhtikuun 7. päivänä päättyen toukokuun lopussa. Nyt vain kaikki ryhmämme ja yhdistyksemme aktiivit; rohkeasti ja ahkerasti hankkimaan meille hyviä ehdokkaita Tehyn valtuustovaaliin. Minullakin on jo muutama hyvä ehdokas tiedossa täältä Pohjanmaalta ja hyviä viestejä kuulin tänään Turun suunnalta. Kannattaa myös tukea meikäläisiä tehyläisiä jäseniämme, jotka ovat ehdokkaana tulevissa kuntavaaleissa.

Hyvää alkavaa kevättä kaikille

Jarmo Latvala